صفحه اول | سلامت | زیبایی | زناشویی | فرزندان | آشپزی | خانهداری | سرگرمی | کسب و کار |
همبرگر مرغ و گوآکامولی مواد لازم
دستور پخت ۱- در یک کاسه کوچک، پیاز و سرکه را مخلوط کنید و بگذارید ۱۵ دقیقه (و یا تا زمان آماده شدن همبرگر) بماند. ۲- در یک کاسه متوسط، آووکادو، ۳ قاشق سوپخوری گشنیز و آبلیمو را با استفاده از یک چنگال به آرامی له کنید تا مخلوط دلپذیری به دست آید. سپس روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۳- در یک کاسه متوسط دیگر، مرغ، سیر، زیره، هالوپینو و باقیمانده گشنیز را مخلوط کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. سپس به چهار قسمت تقسیم کرده و به شکل همبرگر درآورید. ۴- گریل اجاق را از قبل گرم کنید. یک تابه نسوز و نچسب را با برس به روغن زیتون آغشته کنید و برگرها را درون آن گذاشته و سرخ کنید تا طلایی و مغز پخت شوند، حدود سه دقیقه برای هر طرف. یک یا دو برش از چدار را روی هر برگر گذاشته و زیر گریل قرار دهید تا آب شوند، حدود یک دقیقه. ۵- همبرگرها را همراه با گوجه، گوآکامولی و پیاز ترشی داخل نانها گذاشته و میل کنید. |
|