مرغ پنیری با نان سیر
ساندویچ مرغ با پنیر روی یک بشقاب سفید که در کنار آن مقداری سبزی و یک چنگال نیز هست




یک ساندویچ روباز پنیری و البته سریع. تهیه این ساندویچ کمتر از یک ساعت وقت می‌گیرد و یک گزینه خوب برای آخر هفته‌های شلوغ است.

مواد لازم

سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد نازک
روغن زیتون          ۲ قاشق سوپ‌خوری
سیر، له شده و پوست کنده شده ۴ حبه
کنسرو گوجه خرد شده ۱عدد ۸۰۰ گرمی
روغن هسته انگور یا روغن نباتی ۱ قاشق سوپ‌خوری
کره، نرم‌شده ۲ قاشق سوپ‌خوری
نان ساندویچی کوچک نصف شده ۲ عدد
پنیر موزارلا خرد شده ۱ فنجان
نمک                                            
فلفل سیاه تازه ساییده شده
فلفل قرمز خرد شده
ارگانو (آویشن کوهی)
             
 دستور پخت

۱- سخاوتمندانه دو طرف مرغ‌ها را نمک‌پاشی کنید.
۲- در یک قابلمه، روی حرارت متوسط روغن زیتون را گرم کنید. ۳ حبه سیر را به آن اضافه کرده و تفت بدهید تا طلایی شود، حدود پنج دقیقه. سپس گوجه‌ها را اضافه کرده و حدود پنج دقیقه بپزید. سپس به سس، نمک، فلفل، فلفل قرمز و ارگانو را بیافزایید. بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد.
۳- در این فاصله، روغن هسته انگور را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط بالا گرم کنید. سینه‌ها را به آرامی خشک‌ کنید. وقتی روغن داغ شد، سینه‌های مرغ را اضافه کنید، و هر دو طرف را خوب سزخ کنید.
۴-  مرغ‌ها را به سس گوجه اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه بجوشانید تا مزه‌دار شوند.
۵- در این فاصله، فر را گرم کنید. هر نیمه از نان‌ها را به کره آغشته کنید و از طرف بریده شده روی سینی فر قرار دهید و حرارت دهید تا طلایی و ترد شوند، در حدود ۳ دقیقه. به آرامی سیر باقیمانده را روی آن بمالید.
۶- نیمی از موزارلا را روی نان‌ها پخش کنید. مرغ را روی نان گذاشته و مقداری سس روی آن بریزید. سپس باقیمانده پنیر را بریزید. سینی را در فر بگذارید تا پنیر آب شود و حباب بزند، حدود ۳ دقیقه.

برای مشاهده دیگر مطالب بخش آشپزی اینجا کلیک کنید.

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید:

بهبانو را در توییتر دنبال کنید

برای دریافت مطالب، ایمیل خود را وارد کنید: